transportation company transportation company home about us about us services tips contact us

Despre Avis Trans


Avis Trans SRL a fost infiintata in anul 2007. Inca de la infiintare ne-am propus ca principal obiectiv sa devenim un etalon al calitatii in domeniul serviciilor de transport rutier international.
 

In prezent compania detine o flota de peste 100 de camioane cu soferi profesionisti care stiu importanta livarii la timp a marfurilor transportate.

Cea mai importanta valoare a noastra sunt oamenii ei ne fac diferiti de concurenta asigurandu-ne tot timpul energia de a fi prezenti pentru nevoile clientilor nostrii.

Echipa noastra face periodic cursuri pentru a creste gradul de profesionalism al companiei. Mereu fiind atenti la nevoile pietei si in special la nevoiile clientilor nostrii.

Soferii nostri sunt tot timpul sustinuti de colegii din dispecerat pentru a intampia orice inconvenient s-ar putea produce in trafic si ajutandu-i cu cele mai libere si scurte rute catre destinatie.

HeadOfiice-ul nostru se situeaza in Iasi fiind aproape de granita cu tarile non-UE ceea ce ne face sa putem desfasura activitati pe tot continentul european, facilitand tranzitul tarilor non-UE. Acest lucru da un plus de flexibilitate si dinamism companie noastre.

 

Echipa noastra

Suntem asemeni unei familii care se ajuta tot timpul.

Dispecerii nostrii sunt tot timpul pregatiti pentru a-i ajuta pe colegii nostrii din lume cu informatiile necesare pentru a ajunge la destinatie intr-un timp scurt pe o ruta directa cu costuri minime pentru clientii nostrii.

Echipa din HeadOffice gandeste impreaun strategiile pentru ca dezvoltarea companie sa fie in pas cu nevoile clientiilor actuali, dar si cu accentuare cresterii cotei de piata pe care o are compania.

Strategiile dezvoltate de echipa de conducere planifica viitoarele miscari ale companie pentru a o duce in viitorul apropiat intr-un lider al piete de transport intervational.

 


Copyright 2014 AVIS TRANS SRL

AVISTRANS - Transport international